Hızlı lojistik çözümlerine mi ihtiyacınız var? Biz desteğe hazırız! Teklif almak için tıklayınız.

Hollanda

Hollanda Karayolu Taşımacılığı

Türkiye’nin ihracatı ve ithalatında önemli bir yeri bulunan, Benelüks ülkelerinden Hollanda’ya, parsiyel yüklerinizi karşılıklı olarak KAF Trans kalitesiyle ulaştırıyoruz. Hızlı ve güvenli taşıma kavramına önem veriyoruz. Bu sayede müşterilerimize maksimum fayda sağlıyoruz.

hollanda-001
Haftalık düzenli çıkışlar gerçekleştirdiğimiz Hollanda’ya aynı zamanda İtalya’da bulunan acentemiz aracılığıyla, İtalya ile Hollanda arasında da en hızlı şekilde taşıma organizasyonları düzenleyebiliyoruz.
Alanında uzun yıllar deneyimli ve dinamik kadromuz, operasyon süreçleriyle ilgili tüm işlemleri profesyonel bir şekilde yerine getiriyor. Her türlü talep, soru ve olası problemlere karşı hızlı çözüm üretiyor.
Hollanda’ya navlun teklifi almak için ekiplerimizle hemen iletişime geçebilirsiniz.
Türkiye ile Hollanda Ticaret Hacmi
Türkiye ile Hollanda arasındaki ticaret hacmi yaklaşık 9 milyar dolar seviyesindedir. Türkiye’den Hollanda’ya gerçekleştirilen ihraç ürünleri arasında motorlu taşıtlar, otomobiller ve tekstil ürünleri başı çekmektedir.

Hollanda’dan Türkiye’ye ithal edilen ürünler arasında ise demir-çelik ürünleri, petrol yağları, poliaterler gibi ürünler bulunmaktadır. İlk olarak 17. yüzyıla dayanan Türkiye ile Hollanda diplomatik ilişkileri 1612 yılında ilk Hollanda elçisinin İstanbul’a atanmasıyla başlamıştır.